Cursus of workshop voor beter Pilates begrip

Regelmatig organiseert Pilates Studio Pitonyasa een cursus of workshop.  Het doel daarvan is om een beter en diepgaander begrip van Pilates te krijgen dan mogelijk is bij de reguliere lessen. Daarom zijn de groepen bijzonder klein en wijdt u in een klein tijdsbestek vele uren aan het leren en oefenen van Pilates.

Workshop Klassieke Pilates (lente 2019)

In twee weekenden (24 contacturen) leert u de essentiële basisdetails van het Klassieke Pilates Bewegings Systeem, haar bewegingspatronen en de manier waarop Klassieke Pilates wordt onderwezen. In deze workshop spelen de oefeningen op de mat de hoofdrol. U ziet eveneens oefeningen op de reformer en cadillac met als doel om de matoefeningen beter te begrijpen.

Het geleerde in praktijk brengen maakt deel uit van deze workshop. U volgt 5 groepslesssen van Pilates Pitonyasa en 5 solo- of duosessies. Daarnaast geeft u 10 groepslessen onder supervisie van uw docent. Tijdens de workshop maken we hiervoor een planning.

Deze cursus/workshop is in het bijzonder interessant voor Pilates docenten die meer ervaring willen opdoen met de klassieke Pilates methode. Pilates studenten zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom.

Plaats

Pilates Studio Pitonyasa
Apeldoornseweg 53
6814 BJ  Arnhem

Weekend 1

Weekend 2

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 525,- (inclusief 21% BTW). Inbegrepen in de prijs zijn:

  • de benodigde handboeken en geschreven lesmateriaal
  • lunch van 12.00-12.45
  • snacks en dranken (koffie, thee en vruchtensap)

Ter aanvulling van deze workshop is het aan te raden de volgende boeken zelf aan te schaffen:

Deelname

Om aan deze workshop deel te nemen stuurt u een mail met daarin uw naam, adres en telefoonnummer naar:

pagano.sandra@pitonyasa.com

U ontvangt daarna van mij de factuur met bankrekeningnummer. Uw deelname is bevestigd nadat ik de betaling heb ontvangen.

Er is een minimum van 2 en een maximum van 4 deelnemers. U hoeft geen examen af te leggen. In plaats daarvan ontvangt u een certificaat ter bevestiging van deelname aan deze workshop.

Afzegging