Workshops: beter begrip van Pilates

Regelmatig organiseert Pilates Studio Pitonyasa workshops. Tijdens zo’n workshop krijgt u meer begrip van Pilates en leert u fijnere details kennen dan bij de reguliere lessen. Dat komt doordat u met maar een klein aantal deelnemers in de workshop bent en in een kort tijdsbestek intensief met Pilates bezig bent.

Klassieke Pilates op de mat
( op aanvraag)

We gaan bij deze workshop in op details van Pilates op de mat. U zult ontdekken dat er nog heel wat achter de bekende oefeningen schuilgaat. Met name laat ik u goed zien dat Pilates echt een bewegingssysteem is en waarom u in mijn lessen niet zomaar een reeks losse oefeningen uitvoert.

In de workshop leert u dat door:

  • eerst enkele basisoefeningen als uitgangspunt te doen
  • daarna aanpassingen en variaties daarop te maken
  • de techniek wat moeilijker te maken om u uit te dagen

U heeft geen andere ervaring nodig dan wat u al weet van de gewone Pilates lessen. Deze workshop is dus voor iedereen die meer wil weten van Klassieke Pilates.

Datum:
Tijd: van 10.00 tot 17.00
Lunch: van 12.30 tot 13.00
Kosten: EUR 150,-( inclusief 21% BTW)

Tijdens de workshop staan kosteloos voor u klaar:

  • koffie, thee, water en vruchtensap
  • snacks
  • fruit

De lunch moet u nog wel zelf meebrengen.

Deelname

Om aan deze workshop deel te nemen stuurt u een mail met daarin uw naam, adres en telefoonnummer naar:

pagano.sandra@pitonyasa.com

U ontvangt daarna van mij de factuur met bankrekeningnummer. Uw deelname is bevestigd nadat ik de betaling heb ontvangen.

Aantal deelnemers: tenminste 2 met een maximum van 4

Annulering

Annuleren van deelname is kosteloos als deze uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop is ontvangen door Sandra per mail, whatsapp, sms of telefonisch. Is hier niet aan voldaan dan zal het hele bedrag bij u in rekening worden gebracht.

Workshop Klassieke Pilates
( op aanvraag)

In twee weekenden (24 contacturen) leert u de essentiële basisdetails van het Klassieke Pilates Bewegings Systeem, haar bewegingspatronen en de manier waarop Klassieke Pilates wordt onderwezen. In deze workshop spelen de oefeningen op de mat de hoofdrol. U ziet eveneens oefeningen op de reformer en cadillac met als doel om de matoefeningen beter te begrijpen.

Het geleerde in praktijk brengen maakt deel uit van deze workshop. U volgt 5 groepslesssen van Pilates Pitonyasa en 5 solo- of duosessies. Daarnaast geeft u 10 groepslessen onder supervisie van uw docent. Tijdens de workshop maken we hiervoor een planning.

Deze cursus/workshop is in het bijzonder interessant voor Pilates docenten die meer ervaring willen opdoen met de klassieke Pilates methode. Pilates studenten zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom.

Plaats

Pilates Studio Pitonyasa
Apeldoornseweg 53
6814 BJ  Arnhem

Weekend 1

Nog te bepalen

Weekend 2

Nog te bepalen

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 535,- (inclusief 21% BTW). Inbegrepen in de prijs zijn:

  • de benodigde handboeken en geschreven lesmateriaal
  • lunch van 12.00-12.45
  • snacks en dranken (koffie, thee en vruchtensap)

Ter aanvulling van deze workshop is het aan te raden de volgende boeken zelf aan te schaffen:

 
 

Deelname

Om aan deze workshop deel te nemen stuurt u een mail met daarin uw naam, adres en telefoonnummer naar:

pagano.sandra@pitonyasa.com

U ontvangt daarna van mij de factuur met bankrekeningnummer. Uw deelname is bevestigd nadat ik de betaling heb ontvangen.

Er is een minimum van 2 en een maximum van 4 deelnemers. U hoeft geen examen af te leggen. In plaats daarvan ontvangt u een certificaat ter bevestiging van deelname aan deze workshop.