Pilates met zakelijk doel

Naast Pilates lessen voor particulieren biedt Pilates Studio Pitonyasa tevens diensten aan voor commerciële klanten. Dit betreft zowel mensen die zelf professioneel met Pilates bezig zijn, als klanten die Pilates zakelijk willen afnemen of aanbieden aan anderen.

Docenten

Pilates is for sharing (Pilates is om te delen)

De grondlegger van deze bijzondere trainingsmethode, Joseph Pilates, heeft dan ook zelf veel docenten opgeleid. Daarmee wilde hij dat iedereen zijn weg kon vinden in Pilates en dat zijn methode bekend zou raken bij zoveel mogelijk mensen. Daarom zijn bij Pilates Studio Pitonyasa zowel beginnend Pilates instructeurs als gevormde docenten van harte welkom voor een stage of meer verdieping. Regelmatig worden cursussen en workshops aangeboden.

Fysiotherapeuten

Door het verlenen van fysiotherapie zorgt u dat mensen met mobiliteitsklachten en houdingsproblemen weer op de been komen en zich bewust worden van hun lichaam. Soms is extra ondersteuning nodig tijdens de behandeling of moet een patiënt na de fysiotherapie blijven oefenen. Deze extra service en nazorg vallen echter buiten het bestek van uw reguliere zorgverlening. Toch kunt u uw patiënten hierin begeleiden door ze te wijzen op Pilates. Enkele fysiotherapeuten, zoals Rob Mattijssen en Fysiotherapie Manuele Therapie Bouten, verwijzen patiënten inmiddels al naar Pilates Studio Pitonyasa door. Graag maak ik met u een afspraak over de mogelijkheden en hoe Pilates Studio Pitonyasa de patiënt optimaal kan ondersteunen.

Sportschoolhouders en trainers

Niets is zo vervelend als een blessure krijgen tijdens het sporten. Het trainingsritme is weg, de prestaties nemen af of, nog erger, sporten kan even niet meer. Om de kans op een blessure aanzienlijk te verminderen is Klassiek Pilates een waardevolle aanvulling op het reguliere sportprogramma. Daarmee traint een sporter de core-stabiliteit, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. En mocht toch onverhoopt een blessure optreden, dan helpen diezelfde Pilates oefeningen om er snel weer bovenop te komen..

Werkgevers

U wilt natuurlijk het beste voor uw werknemers. Wellicht heeft u hun al bedrijfsfitness aangeboden maar maken ze er toch geen gebruik van. Is de reden dat uw werknemers een sportschool te lawaaierig en massaal vinden? Bied hun dan Pilates lessen van Pilates Studio Pitonyasa aan. Dat kan in de eigen Pilates studio, maar ook bij u op de werkplek als dat beter schikt. Ik maak graag een abonnement op maat voor u en uw werknemers.

Koffie en thee staan altijd klaar

Koffie en thee staan altijd klaar