Pilates met zakelijk doel

Naast Pilates lessen voor particulieren biedt Pilates Studio Pitonyasa tevens diensten aan voor commerciële klanten. Dit betreft zowel mensen die zelf professioneel met Pilates bezig zijn, als klanten die Pilates zakelijk willen afnemen of aanbieden aan anderen.

Docenten

Pilates is for sharing (Pilates is om te delen)

De grondlegger van deze bijzondere trainingsmethode, Joseph Pilates, heeft dan ook zelf veel docenten opgeleid. Daarmee wilde hij dat iedereen zijn weg kon vinden in Pilates en dat zijn methode bekend zou raken bij zoveel mogelijk mensen. Daarom zijn bij Pilates Studio Pitonyasa zowel beginnend Pilates instructeurs als gevormde docenten van harte welkom voor een stage of meer verdieping. Regelmatig worden cursussen en workshops aangeboden.

Fysiotherapeuten

Door het verlenen van fysiotherapie zorgt u dat mensen met mobiliteitsklachten en houdingsproblemen weer op de been komen en zich bewust worden van hun lichaam. Soms is extra ondersteuning nodig tijdens de behandeling of moet een patiënt na de fysiotherapie blijven oefenen. Deze extra service en nazorg vallen echter buiten het bestek van uw reguliere zorgverlening. Toch kunt u uw patiënten hierin begeleiden door ze te wijzen op Pilates. Enkele fysiotherapeuten, zoals Rob Mattijssen en Fysiotherapie Manuele Therapie Bouten, verwijzen patiënten inmiddels al naar Pilates Studio Pitonyasa door. Graag maak ik met u een afspraak over de mogelijkheden en hoe Pilates Studio Pitonyasa de patiënt optimaal kan ondersteunen.

Sportschoolhouders

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoge aanvulling op uw lesrooster ter ondersteuning van andere programma’s in uw school? Kies dan voor Klassieke Pilates, een training van core-stabiliteit, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. Mijn docenten geven Klassieke Pilates zoals het bedoeld is: met alle aandacht voor iedere deelnemer. Bij Healthclub Heijenoord verzorgt Pilates Studio Pitonyasa inmiddels al Klassieke Pilates. Heeft u net als zij ook interesse? Neemt u dan gerust contact op met Pilates Studio Pitonyasa.

Werkgevers

U wilt natuurlijk het beste voor uw werknemers. Wellicht heeft u hun al bedrijfsfitness aangeboden maar maken ze er toch geen gebruik van. Is de reden dat uw werknemers een sportschool te lawaaierig en massaal vinden? Bied hun dan Pilates lessen van Pilates Studio Pitonyasa aan. Dat kan in de eigen Pilates studio, maar ook bij u op de werkplek als dat beter schikt. Ik maak graag een abonnement op maat voor u en uw werknemers.

Koffie en thee staan altijd klaar

Koffie en thee staan altijd klaar